online geld verdienen

affiliate marketing

Kort verteld is affiliate marketing promotie maken voor anderen en dan is wat ik hier ook toepas op deze website. En die kennis heb jij ook nodig indien je affiliate marketing wilt gaan toepassen om online te gaan verdienen.

Wat heb je nodig?

Kennis natuurlijk en ook een eigen website. Bij voorkeur gebruik je wordpress omdat google een goede match heeft met wordpress om te doorlezen wat je vermeld op je website. Kennis kan je ook verkrijgen door het aanschaffen van de AMR

Wat is de AMR?

De AMR (affiliatemarketingrevolutie) is een cursus die alle nodige stappen bevat die je een basis geeft om van start te gaan. Het zeer uitgebreid pakket dat je goedkoop kan aanschaffen voor slechts 47€ en is zijn geld in honderdvoud waard. Door het pakket aan te schaffen verkrijg je ook toegang tot een interessant forum waar je terecht kan met al je vragen. Je kan het forum reeds offline raadplegen maar voor het volgen van de trainingen of het stellen van vragen dien je dus eerst de AMR aan te schaffen.

WordPress

Zoals gesteld heb je dus een eigen website nodig. Ik ben aan de slag gegaan met wordpress aan te schaffen via hosting company . De wordpress software op zich is gratis te gebruiken. Je dient enkel een domeinnaam aan te schaffen. Na het aanschaffen van een domeinnaam kan je aan de slag. Nieuw bij wordpress momenteel is de editor Gutenberg. Het is een soort tekstverwerker waarmee je uw webpagina maakt. Als voorbeeld kan je naar deze Gutenberg handleiding gaan.

Marketheme

Wil je het jezelf liever gemakkelijker maken dan is er ook de mogelijkheid om te werken via Marketheme. Het ontneemt je een aantal zorgen om zelf wordpress te hoeven installeren en je kan meteen je eigen website maken.